Paikalliset

Lappeenrannan ja Imatran Lidl-myymälöitä uudistetaan – kiinni kaksi päivää

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Suomen Lidl-myymälöissä alkoi lokakuun 2017 lopulla systemaattinen uudistusprojekti, jossa myymälöiden kalusteet, värimaailma sekä tuotejärjestys uudistetaan.

Nyt uudistusvuorossa on Lappeenrannan Myllymäen ja Mustolan sekä Imatran Mansikkalan ja Vuoksenniskan myymälät.

Lidl aloitti lokakuussa 2017 myymälöidensä systemaattisen uudistamisen, jonka yhteydessä myymälöiden värimaailmasta tulee valko-harmaa, osastojen järjestys muuttuu ja kalusteita uusitaan sekä opasteita parannetaan. Hedelmät ja vihannekset tuodaan myyntiin sisäänkäynnin viereen, kylmähylly siirretään alkamaan jo ensimmäiseltä käytävältä ja pakasteet siirtyvät myyntiin myymälän seinustalle pakkaskaappeihin. Myymälän kuivatavaroiden järjestys sekä painotukset muuttuvat myös. Ratkaisut tuovat tehokkuutta tilankäyttöön.

– Tutkimme asiakkaidemme kaupassa käyntiä, esimerkiksi missä järjestyksessä myymälää tyypillisesti kierretään ja mitkä ovat suosituimpia hyllyjä. Yhdistimme tämän datan asiakkaiden toiveisiin. Näin saimme suunniteltua järjestyksen, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla asiakasta, mutta myös parantaa osaavan henkilöstömme työergonomiaa ja tehokkuutta, kertoo Lidl Suomen operatiivinen johtaja Nicholas Pennanen.

Uudistettavissa Lidl-myymälöissä vaihdetaan lisäksi kaikki valaisimet LED-valaisimiin, jotka kuluttavat sähköä noin 30 % vanhoihin valaisimiin verrattuna. Tämän ansiosta jokaisessa uudistettavassa myymälässä säästyy energiaa huikeat 37 450 kilowattituntia vuodessa. Määrä vastaa kahden sähkölämmitteisen, 120 neliömetrin omakotitalon energiantarvetta.

Lappeenrannan Myllymäen Lidl-myymälä on kiinni uudisremonttien vuoksi ajalla 18.–19.9. Lappeenrannan Mustolan myymälä on kiinni 2.–3.10. Imatralla Mansikkalan myymälä on kiinni 9.–10.10. ja Vuoksenniskan myymälä 23.–24.10.

– Pahoittelemme asiakkaillemme, ettemme voi palvella heitä normaalisti uudistusremontin aikaan. Samalla olemme kuitenkin innoissamme, että saamme raikkaannäköisiä ja entistä paremmin palvelevia myymälöitä Lappeenrantaan ja Imatralle, iloitsee myyntipäällikkö Janne Korhonen.

 

Juttua muokattu 13.9.2018 klo 20.33: korjattu Vuoksenniemi Vuoksenniskaksi.

Lidlin myymälöiden uudistus

Lappeenrannan Myllymäen Lidl-myymälä on kiinni 18.–19.9.

Lappeenrannan Mustolan myymälä on kiinni 2.–3.10.

Imatran Mansikkalan myymälä on kiinni 9.–10.10.

Imatran Vuoksenniskan myymälä on kiinni 23.–24.10.

Uudistuksessa myymälöihin tulee valko-harmaa värimaailma, järjestys muuttuu, opasteita parannetaan ja vastuullisuusteemat saadaan paremmin näkyville.

Myymälöistä tulee entistä energiatehokkaampia.

Esimerkiksi Haminan ja Kouvola-Tornionmäen myymälät edustavat uusinta Lidl-ilmettä.

Vuoden 2018 aikana uudistetaan noin 40 myymälää ympäri Suomen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lidl rekrytoi nyt satoja uusia työntekijöitä – jättikiertue alkaa tänään, tällaista työtä on tarjolla10.9.2018 11.37
K-U: Tällainen on peruspalkan päälle maksettava "Lidl-lisä" – saksalaisketju palkkaa 200 uutta tekijää Suomessa2.8.2018 09.22
Alle 15-vuotiaiden "pärinät" saatava loppumaan – Lapsiasiavaltuutettu: vastuu on nyt S-ryhmällä, Lidlillä ja Keskolla31.7.2018 08.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi