Paikalliset

Kaksi MM-hopeaa ja kolme MM-pronssia Etelä-Karjalaan Shukokai Karaten kisoista Tukholmasta

Lappeenrannan Shukokai Karaten Santeri Nuottamo voitti MM-hopeaa nuorten miesten kevytsarjassa.

Katariina Nuottamo

Tukholmassa 7.–21.7.2018 järjestetyissä Shukokai Karaten maailmanmestaruuskilpailuissa oli mukana karatekoita Lappeenrannasta ja Savitaipaleelta ja Imatralta. Lauantain 21.7. finaaleissa Etelä-Karjalaan saatiin kaksi MM-hopeaa.

Hopeaa saavuttivat Lappeenrannan Santeri Nuottamo nuorten miesten kevytsarjassa ja Savitaipaleen Juuso Hellberg alle 21-vuotiaiden miesten kevytsarjassa. Hellberg uusi kahden vuoden takaisen MM-hopeansa, jonka hän voitti tuolloin Saksassa pidetyissä MM-kilpailuissa.

Jo MM-kilpailujen ensimmäisenä kilpailupäivänä torstaina 19.7. Etelä-Karjalaan saatiin kolme MM-pronssia. Savitaipaleen Eetu Hellberg voitti tuolloin MM-pronssia nuorten alle 21-vuotiaiden miesten Katassa eli liikesarjassa. Imatran Vesa Vaittinen puolestaan voitti miesten MM-pronssia yli 50-vuotiaiden miesten veteraanisarjassa sekä Katassa että Kumitessa eli ottelussa.

Edellisissä MM-kilpailuissa Saksassa vuonna 2016 mitalisaalis oli yksi pronssi vähemmän.

Lappeenrannan Shukokai Karaten päävalmentaja Esa Kaplas toimi MM-kilpailuissa tuomarina.

Suomen edustukseen kuuluivat Lappeenrannan Sampo Pulliainen, Santeri Nuottamo ja Jesse Stockmakari, Imatran Jasmin Vaittinen ja Vesa Vaittinen ja Savitaipaleen Elias Punkka, Fred Tihomirov sekä Eetu, Juuso ja Satu Hellberg.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi