Paikalliset

Lappeenrannan Uutisten lukijat valitsivat suosikkikapakkansa: "Kiitos kuuluu myös kaikille entisille työntekijöille"

Sanna Pulli (vas.), Sari Palojärvi, Nina Nyqvist, Mark Mäyrä ja Kosmos Sairanen kertovat henkilökunnalla olevan hauskaa yhdessä ja uskovat sen näkyvän myös asiakkaille.

Laura Mykkänen

Teerenpeli sai Lappeenrannan Uutisten ravintolakilpailun paras kapakka -kategoriassa 421 ääntä eli 25 prosenttia kaikista 1620:stä äänestä.

RavintolapäällikköSanna Pulli ja tarjoilijat Mark Mäyrä, Sari Palojärvi, Nina Nyqvist ja Kosmos Sairanen ovat iloisia voitosta ja haluavat kiittää äänestäjiä.

– Kiitos palautteesta kuuluu myös kaikille entisille työntekijöille. Jokainen persoona on vaikuttanut paikan nykyiseen luonteeseen, korostaa Pulli.

Sairanen kertoo pöytiintarjoilun olevan yksi paikan vahvuuksista.

– Meillä on hyvä palvelu ja töissä persoonallisia ihmisiä eri taustoilla. Henkilökunta tulee hyvin toimeen keskenään, Pulli jatkaa.

– Saa olla oma itsensä, toteaa myösPalojärvi.

Teerenpeli-ketjun toimialaan kuuluu paitsi ravintoloita, myös panimo- ja tislaamotoimintaa. Ketjun omat tuotteet ovatkin suosituimpia.

– Konsepti on loistava ja tuotteet laadukkaita, toteaa Pulli.

Ulosmyyntioikeuksien ansiosta tuotteita voi ostaa myös mukaan, samaten keittiön koko päivän saatavilla olevaa tarjontaa.

Myös alkoholittomien tuotteiden tarjonta on laajentunut – tarjolla on perinteisten virvoitusjuomien lisäksi paljon muutakin. Mäyrä arvioi, että alkoholittomia tuotteita tilataan yhä enemmän.

Vaikka Kauppakadulla on paljon ravintolatoimintaa, Teerenpelin henkilökunta kokee yritysten tukevan toisiaan eikä niinkään kilpailevan toisiaan vastaan.

– Harvoin porukka istuu samassa paikassa koko iltaa. Saman päivän aikana saatetaan myös tulla käymään useammankin kerran, kertoo Sairanen.

Ravintolan tilat keskustassa Satamaan vievän tien varrella ovat henkilökunnan mielestä mitä mainioimmat. Pientä ehostusta sisustukseen lienee kuitenkin luvassa syksymmällä.

Paikka on ennen kaikkea seurusteluravintola, mikä näkyy myös musiikin alhaisessa äänenvoimakkuudessa.

– Tämä on paikka, johon voi tulla yksin, mutta jossa ei tarvitse olla yksin, tuumii Palojärvi.

Tulokset Top 6

1. Teerenpeli (421)

2. Luckey Monkeys (230)

3. Birra (183)

4. Pikku Pete (132)

5. Lamppu (120)

6. The Old Corner Bank (104)

Lisää aiheesta

Lappeenrannan vuoden ravintola on taas valittu27.6.2018 07.00
Lappeenrannan Uutisten lukijat valitsivat suosikkilounaspaikkansa – voittaja rutisti yli 150 äänen eron hopeamitalistiin4.7.2018 07.00

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat