Paikalliset

Lappeenrannan vuoden ravintola on taas valittu

Annmari Seppä, Kalle Tolvanen ja Satu Lötjönen ovat tyytyväisiä asiakkailta saatuun selkeään palautteeseen.

Ari Toivonen

Lappeenrannan Uutisten lukijat ovat puhuneet, tarkemmin sanoen äänestäneet. Toteutetussa äänestyksessä lehden lukijoiden mukaan vuoden paras lappeenrantalainen ravintola vuosimallia 2018 on Angus Steak & Wine.

Nyt käydyssä äänestyksessä yksi asia ei viime vuodesta ole muuttunut, sillä Angus Steak & Wine valittiin jälleen kaupungin parhaaksi ravintolaksi, nyt jo kolmannen kerran peräkkäin.

Tänä vuonna Angus Steak & Wine sai äänestyksessä 370 ääntä, toiseksi sijoittui The Kitchen 285 äänellä ja kolmanneksi tullut Ravintola Wolkoff 159 äänellä. Yhteensä paras ravintola -sarjassa annettiin 1 672 ääntä, joten Angus sai äänistä reilut 22 prosenttia.

Anguksen ravintolapäällikkö Annmari Seppä on luonnollisesti tyytyväinen äänestäjien tekemään valintaan. Kolmas peräkkäinen voitto osoittaa sen, että tiettyjä asioita on tehty oikein.

– Totta kai tällainen palaute motivoi tekemään työtä myös jatkossa. Meillä on sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta, joka tekee työtä rakkaudesta lajiin, Seppä sanoo.

Keittiömestari Kalle Tolvasen mukaan äänestysvoitto kertoo myös siitä, että tuote on kunnossa ja työporukka ammattitaitoista.

– Kai se on palautetta siitä, että oikeat tuotteet kohtaavat asiakkaiden kysynnän. Se on palautetta, jota me saamme myös paikan päällä.

Tolvasen kanssa samaa mieltä on myös vuoropäällikkö Satu Lötjönen. Lötjönen nostaa esiin myös hyvän työilmapiirin.

– Täällä on rento meininki ja työntekijöiden tyytyväisyys heijastuu varmasti asiakkaisiin.

Tulevaisuus näyttää Anguksessa selkeältä. Seppä tosin sanoo, että jotain pientä uuttakin on tulevaisuudessa odotettavissa.

– Ajassa pitää pysyä mukana ja uudistua, mutta perusasiat pysyvät samana. Miksi lähteä hyvää hirveästi muuttamaan?

Tulokset Top 6

1. Angus Steak & Wine 370 ääntä

2. The Kitchen (285)

3. Ravintola Wolkoff 159

4. Amarillo (159)

5. Wanha Makasiini Bistro (134)

6. Bancho Villa (85)

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat