Paikalliset

Mitä tunnetut eteläkarjalaiset tekevät juhannuksena? – Otimme selvää

JUHANNUS Pyysimme kolmea tunnettua eteläkarjalaista kertomaan parhaimmat ja kauheimmat juhannusmuistonsa.

Bueno&Co Ltd

Maria Tyyster

– Äidin mökiltä Taipalsaarelta on parhaat muistot. Siellä on pyritty joka juhannus olemaan. Lisäksi meidän perheen nuoriso-osastolle on muodostunut perinteeksi kävellä juhannusaattona Lappeenrannasta Taipalsaarelle. Taitaa olla nyt seitsemäs vuosi putkeen, kun tämä idioottien ryhmävaellus toteutetaan. Nimi viittaa siihen, että värikäs joukkomme kävelee kelistä huolimatta. Myös keikkailu on vakiintunut juhannuksiin. Tänä juhannuksena esiinnyn Tirvan lavalla Kouvolassa. Huonot muistot liittyvät lähinnä säihin. Pari vuotta sitten mittari oli pari astetta pakkasella keikalta lähdettäessä.

Matti Suur-Hamari

Juhannukset tulee yleensä vietettyä ihan Imatralla. Kaveriporukan läheisyys on parasta, kun kokoonnutaan kerrankin yhteen. Hirveän usein kun ei muuten välttämättä nähdä toisiamme. Siihen kuuluu sitten grillailua ja jalkapalloturnausta. Tästä on tullut jo useamman vuoden kestänyt traditio. Ei tule kyllä yhtään huonoa muistoa mieleen. Helpolla olen juhannuksista selvinnyt.

Jussi Markkanen

– Lapsuuden juhannukset kuluivat golfkentillä kilpaillessa. Ne eivät ehkä ole parhaimpia muistoja, mutta hyviä kuitenkin. Parhaimpia ovat varmaan viimeiset kymmenisen juhannusta, jotka on vietetty mökillä oman perheen sekä vaimon veljen ja oman veljen perheiden kanssa. On aina mukavaa, kun saa ihmisiä kokoon. Huonoja muistoja ei kyllä ole. Sinä vuonna, kun pelasin Stanley Cupin finaaleissa, tulin Suomeen vasta juhannuksen jälkeen. Se oli ainakin erilainen juhannus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi