Paikalliset

LappeeFest ylsi vähintään tavoitellun 8 000 kävijän tuntumaan – tapahtuman jatko ei silti ole vielä selvillä

Michael Monroe villitsi LappeeFestin yleisön Juha Tapion kanssa.

Ari Toivonen

Toista kertaa järjestetty LappeeFest oli kaikilta osin onnistunut kaupunkifestivaali.

Aurinkoisessa ja lämpimässä kesäsäässä koko viikonlopun kylpenyt festivaaliyleisö pääsi kelien lisäksi nauttimaan upeista esityksistä ja sujuvista palveluista.

Tapahtuman järjestäneen Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimialajohtaja Aleksi Vuorinne on erittäin tyytyväinen tapahtuman kokonaiskuvaan.

– Ensimmäiset tunnelmat tapahtuman jäljiltä ovat suorastaan erinomaiset. Kelit suosivat koko viikonlopun, järjestelyt pelasivat hyvin ja väkeä riitti kaikkina päivinä. Olemme myös saaneet erittäin hyvää palautetta festivaalista.

Onnistuneiden järjestelyiden osalta Vuorinne pitää oleellisena LappeeFestin pitkää ja huolellista suunnittelua.

– Aloitimme suunnittelun jo alkuvuodesta. Sijainti keskustan alueella toi toki joitakin logistisia haasteita, mutta mitään ongelmia ei siitäkään lopulta koitunut, Vuorinne täsmentää.

Tarkkaa yleisömäärää toimialajohtaja ei vielä maanantaina osannut kertoa, mutta festivaalin kokonaisyleisömäärä tulee joka tapauksessa yltämään tavoitellun 8000 kävijän tuntumaan.

Yleisön houkuttelussa auttoivat myös Imatralta järjestetyt bussikuljetukset, jotka vetivät niin ikään hyvin väkeä.

Naapurikaupungista oli ylipäätään paljon viime vuotta enemmän kysyntää LappeeFestin lipuille. Tämä johtunee hyvin pitkälti siitä, ettei Imatralla ole tänä kesänä tarjolla vastaavanlaista tapahtumaa.

Vuorinne uskoo, että päällimmäisenä LappeeFestistä jäivät mieleen erinomaiset artistit, joista erityisesti Lauri Tähkä, Kaija Koo sekä Juha Tapio vetivät alueen ääriään myöten täyteen.

– Henkilökohtaisella tasolla haluan nostaa esiin Michael Monroen. Aivan timanttinen esitys täynnä energiaa ja myös bändi oli aivan liekeissä, Vuorinne veistelee.

Tapahtuman menestyksestä huolimatta, sen jatko ei ole vielä täysin varmaa.

– Tarkastelemme LappeeFestin jatkoa vuosi kerrallaan ja syyskuussa teemme päätöksen ensi vuodesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi