Paikalliset

Lennot Ateenaan käynnistyivät Lappeenrannan lentokentältä

Kuvassa vas. Eija Joro, Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja, Chris Lundshøj, Ryanairin Skandinavian ja Baltian myyntijohtaja ja Mirka Rahman, Lappeenrannan kaupungin markkinointi- ja matkailupäällikkö.

Minna Kivistö

Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair ja Lappeenrannan Lentoasema juhlistivat keskiviikkona 16.5. uuden Ateenan reitin käynnistymistä Lappeenrannasta. Ateenan reittiä lennetään kerran viikossa keskiviikkoisin.

– Toivotamme jo toisen Ryanairin uuden reitin lämpimästi tervetulleeksi Lappeenrannan Lentoasemalle suoraan järvi-Suomen sydämeen Saimaan rannalle. Uusi reitti tarjoaa mahdollisuuden sekä suomalaisille että venäläisille matkustajille lentää Lappeenrannasta suoraan Kreikan aurinkoiseen pääkaupunkiin, sekä siitä eteenpäin upeaan Kreikan saaristoon edullisin hinnoin, Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro kommentoi.

– Yhteistyömme Ryanairin kanssa on ollut erinomaista ja jatkamme yhteistyömme laajentamista edelleen. Ilokseni voin kertoa, että Milanon lennot ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi. Myös lento Lappeenrannasta kohti Ateenaa lähtee tänään lähes täynnä. Mielenkiinto uusia reittejä kohtaan on ollut valtavaa ja haluan kiittää kaikkia matkustajia valinnasta lentää Lappeenrannan Lentoaseman kautta, Joro jatkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi