Puheenaihe

Nyt se tapahtui! 90 000 000 euron Eurojackpot-voittaja löytyi – Voiton lunastikin 4 onnellista

Kuvituskuva.

Veikkaus

Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto on lunastettu tällä viikolla Veikkauksen pääkonttorista Helsingistä. Loimaan Prismassa pelattu Eurojackpotin rivi toi voittajille yhteensä noin 90 miljoonaa euroa.

Voittajat olivat yhteydessä Veikkaukseen ja kävivät pääkonttorilla kuittaamassa rahat tileilleen tällä viikolla. He ehtivät sulatella asiaa ennen rahojensa lunastamista lähes kolme kuukautta. 

Onnekkaat numerot arvottiin Eurojackpotin kierroksella 6/2018, yhdeksäs helmikuuta 2018. Voittajia on yhteensä neljä. He ovat kotoisin Varsinais-Suomesta. Jokaisen voitto-osuus alavoittoineen on 22 504 200 euroa. 

Peli oli ostovaiheessa jaettu viiteen osaan. Jokaisella voittajalla oli porukkapelistä yksi osuus ja lisäksi yksi neljäsosa viidennestä osuudesta. 

Myyntipaikoissa, kuten esimerkiksi marketeissa, kioskeilla ja huoltoasemilla, peli on mahdollista jakaa kahden, viiden tai kymmenen osuuden kimpaksi. Keskinäisillä sopimuksilla myös muunlaiset kimpat ovat mahdollisia.

Voittajille tarjottiin pääkonttorilla juhlan kunniaksi leivoskahvit kuohuvan juoman kera. Edelleen hyvin hämillään voitosta oleva nelikko tahtoo pitää onnenpotkustaan erittäin matalaa profiilia. Elämä jatkuu raiteillaan, vaikka tilille tipahtikin nyt reippaampi summa rahaa.

Eräs nelikon jäsenistä tiivistää syyn pitkään viivyttelyyn.

– Piti saada riittävästi aikaa jäsentää ajatuksia tästä asiasta, voittaja perusteli Veikkaukselle.

Kaikkiaan 90 miljoonasta eurosta ja voittotositteiden kohtalosta on pyörinyt helmikuusta saakka erittäin villejä huhuja ja spekulaatioita. Totuuden tiesi – ja tietää edelleen – vain harva.

– Ei sentään koira syönyt, yksi voittajista sanoi, mutta ei halunnut kuitenkaan avata enempää, missä he tositteitaan viikkokausia säilyttivät.

Myös Veikkauksella iloitaan voiton lunastamisesta.

– Olemme iloisia ja helpottuneita, että voittajat löytyivät ja miljoonat löysivät kodin, Veikkauksen tiedottaja Pipsa Öhman sanoo.

– Toivottavasti tuoreet miljonäärit nauttivat voitostaan ja laittavat hyvän kiertämään niin, että valtavasta potista on iloa myös muille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Veikkaukselta uutta tietoa Loimaan 90 miljoonan Eurojackpotista – ”Voittajien ei ole syytä olla huolissaan paljastumisesta”21.3.2018 13.22
Veikkaus järjestää Loimaalla massiivisen ilotulituksen 90 miljoonan euron Eurojackpot-voiton kunniaksi – voittajat yhä mysteeri17.2.2018 11.06
Eurojackpotin 90 miljoonan jättipotti meni Loimaalle – voittosumma jaetaan viiden kesken10.2.2018 09.16
Eurojackpotista 90 miljoonan euron jättipotti Suomeen10.2.2018 08.26

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat