Puheenaihe

Ylen uusi johtaja Pöllölaaksosta – "Rakkaasta työpaikasta median ykköspaikalle"

MTV Uutisten vastaava päätoimittaja ja Mediahub Oy:n toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila ryhtyy syksyllä Ylen toimitusjohtajaksi.

MTV

Yleisradion uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu 1. syyskuuta alkaen MTV:n vastaava päätoimittaja ja Mediahub Oy:n toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, 57.

– Yleisradio on median ykköspaikka, kun haluaa työskennellä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Olen iloinen, innostunut ja hyvin motivoitunut ottamaan vastaan tämän tehtävän, Ylä-Anttila sanoo Ylelle.

Yleisradion johtoon haki 25 henkilöä. Ylen hallituksen puheenjohtaja Thomas Wilhelmssonin mukaanYlä-Anttilassa yhdistyy kokemus, osaaminen ja johtajuus.

Ylä-Anttila on tehnyt lähes koko työuransa MTV:n palveluksessa. Hän aloitti kesätoimittajana Pöllölaaksossa ja vakinaistettiin 1980-luvun puolivälissä MTV Uutisiin. Vastaavana päätoimittajana hän on työskennellyt vuodesta 2001.

– MTV on minulle rakas työpaikka, joka on tarjonnut yli 30 vuoden ajan haasteita, iloa, inspiraatioita ja uutisvoittoja, Ylä-Anttila sanoo MTV:n tiedotteessa.

MTV Uutisten vt. päätoimittajaksi ja Mediahub Oy:n vt. toimitusjohtajaksi on nimitetty uutistuotantojohtaja Tomi Einonen.

Tällaisen pomon Yle saa Merja Ylä-Anttilasta – lue henkilöhaastattelu Länsiväylä-lehdestä vuodelta 2011

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Hjallis Harkimo vaatii Ylen johdon erottamista – IL: "Toimittajat nostavat vain omaa imagoaan"16.12.2016 09.39
Ylen toimitusjohtaja kuulee väkeään riippumattomuudesta – "Tarvittaessa toimenpiteitä"7.12.2016 17.36

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat