Paikalliset

Ryanair aloittaa suorat lennot Bergamosta ja Ateenasta Lappeenrantaan

Kuvituskuva

Marjo Rämö / arkisto

Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair aloittaa suorat lennot Milanon Bergamon kentältä ja Ateenasta Lappeenrantaan.

Milanon Bergamoon lennetään keskiviikkoisin ja lauantaisin. Ensimmäinen lento on 28.3. Ateenan reitti avataan toukokuussa.

Bergamo sijaitsee vain alle 50 kilometriä Milanosta ja sinne on lennetty Lappeenrannasta jo muutamia vuosia sitten. Tuolloin reitti oli erittäin suosittu. Myös muualta Euroopasta pääsee nyt helposti Lappeenrantaan, sillä Bergamosta ja Ateenasta on kattavat ja edulliset lentoyhteydet useisiin muihin Euroopan kohteisiin.

– Olemme todella iloisia, että Ryanair aloittaa jälleen lennot Lappeenrantaan, Suomen hienoimman järviseudun sydämeen, kommentoi Eija Joro, Lappeenrannan lentokentän toimitusjohtaja.

– Nämä lennot tarjoavat matkustajille helpot ja edulliset yhteydet upeaan Pohjois-Italiaan ja suosittuihin lomakohteisiin Kreikassa. Uudet lennot mahdollistavat myös suorat yhteydet Italiasta ja Kreikasta Saimaalle saapuville matkustajille ja edesauttavat matkailutoiminnan kehittämistä järviseudun alueella. Lentojen erittäin edulliset hinnat houkuttelevat uusia matkustajia käyttämään reittejä. Tällä hetkellä edullisin myynnissä oleva yhdensuuntainen lippu on vain 22 euroa, Eija Joro jatkaa.

Tulevan vuoden aikana italialaisia ja kreikkalaisia houkutellaan kiertomatkalle Saimaalle, puhtaan luonnon, monipuolisten aktiviteettien, kulttuuritapahtumien ja hyvän ruuan äärelle. Saimaan markkinointi käynnistyy Italiassa Milanon Work Shop-tapahtumassa 22.–25.3.2018.

Aiotko hyödyntää uusia reittejä?

Kyllä
97% (148 ääntä)
En
3% (4 ääntä)
Ääniä yhteensä: 152

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi