Paavo Väyrynen suree Karjalaisen haastattelussa mukinsa vähäistä huomiota – Tällainen on uusi mukikampanja, jota kukaan ei Väyrysen mukaan huomannut

Paavo Väyrynen.

Sauvo Jylhä / Arkisto

Vasemmalla uusin muki "Itsenäisyys", keskellä "Kuningasmuki" ja oikealla "Paavo ja Vuokko". Mukit ovat vain osa Väyrysen keräilymukisarjaa.

Joensuun markkinoilla perjantaina vieraillut Paavo Väyrynen kertoi sanomalehti Karjalaiselle, että hän kokee olevansa kansallisessa uutispimennossa.

– Sanon mitä tahansa, sitä ei noteerata. Uusi mukikampanjani on hautautunut hiljaisuuteen, eikä uusi kirjani saanut juuri lainkaan julkisuutta, sanoo Väyrynen Karjalaiselle.

Väyrynen kiertää tällä hetkellä maata ja yrittää kerätä presidenttiehdokkuuteen vaadittavat 20 000 kannattajakorttia. Vuoden 2012 presidenttivaaleissa keskustan ehdokkaana ollut Väyrynen pyrkii tällä kertaa presidentiksi valitsijamiesyhdistyksen kautta.

Vuoden 2012 vaaleissa Väyrysen kampanjalle kerättiin rahoitusta muun muassa hänen ja hänen vaimonsa Vuokon yhteiskuvalla varustetuilla mukeilla. Muun muassa Iltalehti kirjoitti kuninkaallisten yhteiskuvista mallia ottaneesta mukista vuonna 2011 otsikolla Hittimuki!

Mukeja on ollut useita. Aikaisemmat mukit tunnetaan nimillä "Klassikko", "Kuningasmuki" ja "Retro". Uuden mukin nimi on "Itsenäisyys-muki", joka ei siis ole Väyrysen mukaan saanut edeltäjiensä kaltaista huomiota.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Joonas Alanne

 

 

AutonOsat24.Fi