Hokkarikisa, luisteluvalssit ja jäädisco - Lappeenrannan tekojäällä iso luistelutapahtuma

Luistelutapahtuma Ice Skating Tour saapuu Lappeenrantaan Kisapuiston tekojäälle tiistaina 14.11.2017. Luvassa on koululaisluistelua klo 9–14 ja koko perheen, kaikille avoin luistelutapahtuma klo 18–20. Luistelukiertueen tarkoituksena on tarjota yhteistä, iloista ja mukavaa toimintaa luistelun parissa. 

Koululaisluisteluun osallistuu 15 eri luokkaa Lappeenrannan kouluista. Koululaisten luisteluvuorolla viiletetään luokka-aste kerrallaan kiertueen omien ohjaajien tahdissa tunnin ajan. 

Kaikille avoimessa luisteluillassa nautitaan liikunnan ilosta ja fiiliksestä kahden tunnin ajan. Ohjelmaan kuuluu muun muassa limbo- ja hokkarikisa, luisteluvalssit, kuntoluistelu ja jäädisco. Mukana on myös Luistele mun kaa -perheluisteluosio sekä tekemistä perheen pienimmillekin. 

Lappeenrannan liikuntatoimen Syke sataan -hanke tuo kiertueen Lappeenrantaan. 

Järjestyksessään 20. kertaa järjestettävä jättikiertue on Luisteluliiton operoima kokonaisuus, jota tehdään yhdessä kuntien liikunta- ja vapaa-aikatoimien, koulujen ja Taitoluisteluliiton kanssa. Juhlakiertueen teemana on 20 years of hard skate.

Käyttäjän Heikki Kemppainen kuva
Heikki Kemppainen

 

 

AutonOsat24.Fi