Eeli Tolvanen ei päässyt tempoon mukaan – "Tuli tilanteita, joissa en ollut ihan valmiina"

Jokereissa tällä kaudella taitojaan väläytellyt Eeli Tolvanen pelasi ensimmäisen ottelun Leijona-paidassa Venäjää vastaan.

Johanna Erjonsalo

Suomi kaatoi Venäjän jääkiekon Karjala–turnauksessa 3–2–lukemin torstaina. Yksi pelin seuratuimpia Leijonia oli Jokereiden nuori hyökkääjä Eeli Tolvanen. Tolvanen jäi vielä maajoukkueuran avausottelussaan ilman maaleja ja tehopisteitä, mutta joukkueurheilussa voitto on se tärkein juttu, eikä Tolvanen suinkaan huonosti pelannut itsekään.

– Hyvä juttu, että saatiin tärkeä voitto Venäjästä. Se ei ole ikinä helppoa. Ihan hyvä startti tähän miesten maajoukkueuralle, Tolvanen mietti ottelun jälkeen.

Tolvanen on noussut tällä kaudella vasta 18-vuotiaana kovaa vauhtia kohti maailman huippua. KHL-Jokereissa peli on kulkenut. Tolvasen mielestä torstain maaottelu oli kovatasoisempi kuin KHL:n ottelut.

– Kyllä tässä oli kovempi tempo. Aina kun nämä maajoukkuepaidat vedetään päälle, niin se tempo vain jotenkin kasvaa. Sen huomasin itsekin tänään, että tuli vielä tilanteita, joissa en ollut vielä ihan valmiina. Mutta tästä ei voi muuta kuin jatkaa ja parantaa, Tolvanen linjasi.

Suomen osalta Karjala-turnaus jatkuu lauantaina, kun vastaan asettuu länsinaapuri Ruotsi.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Sport Content

 

 

AutonOsat24.Fi