Onnibus haaveilee päivittäisestä linjasta hiihtokeskukseen

Onnibus vie matkustajia hiihtokeskuksiin talven aikana.

Päivi Tuovinen/Arkisto

Halpabussiyhtiö Onnibus.com liikennöi hiihtokeskuksiin talven aikana. Yhtiö liikennöi Rukalle, Leville ja Ylläkselle kolmesti viikossa suuntaansa. Pohjoiseen ajetaan keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin, kun taas paluu etelään liikennöidään maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin.

– Aikomuksenamme on lisätä lähtöjä kysytyimpiin ajankohtiin. Jätimme maanantaina Lapin Ely-keskukselle hakemuksen Helsinki–Levi-reitin liikennöinnin laajentamisesta päivittäiseksi, kertoo Onnibus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala yhtiön tiedotteessa.

Onnibus.comin liikennöinti Espoon alueella muuttuu. Turun- ja Salon-matkustajia palveleva pysäkki on tammikuusta lähtien Niittykummussa. Yhtiö aloittaa liikennöinnin uudelta pysäkiltä tarkalleen 8. tammikuuta. Keilaniemen-pikavuoropysäkki poistuu.

– Merkittävä asiakasryhmä Turun seudulta tekee työmatkat Otaniemeen ja Keilaniemeen, minkä lisäksi opiskelijoita kulkee Turun- ja Espoon-kampuksille. Länsimetron avautuessa Niittykummun-pysäkiltä säilyy suunniteltu mahdollisuus jatkoyhteyksiin myös laajemminkin Espoon eteläosiin, Rantala sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän marika.lumme@media.fi kuva
Marika Lumme

 

 

AutonOsat24.Fi