Kourulassa tehdään hyvää lauantaina – pesistä ja makkaraa!

Kentälle mennään, satoi tai paistoi. - Eivät pienet potilaatkaan välittäisi sateesta, jos vain pääsisivät ulos leikkimään, Niemi perustelee.

arkistokuva

Lauantaina 17. kesäkuuta kello 11 Kourulassa pelataan pesäpalloa Pub Haarikan Hyvis-tempauksen merkeissä. Kyseessä on Reetta Niemen ideasta lähtenyt hanke:

– Olin kevään aikana sairaalahoidossa, ja silloin sain vahvistuksen ajatukselleni tehdä jotain hyvää lapsipotilaille. Meille aikuisillehan riittää sairaalassa vuode, telkkari ja puhelun, mutta entä lapsipotilaat? Niemi kuvailee.

Jokaisen osallistujan on tarkoitus maksaa 10 euron osallistumismaksu, ja kentälle mennään, satoi tai paistoi. Lisäksi Pub Haarikan terassilla tarjoillaan edullisesti kisamakkaraa pelin jälkeen.

Lisäksi tapahtumassa pidetään arpajaiset. Voittoja on saatu lahjoituksina Kesprolta, Koffilta, Sokos Hotel Lappeelta, Outoteciltä, Toolsilta, Pub Haarikalta ja lrs Mika Kaasinen Oy:lta.

Kaikki tulot lahjoitetaan lyhentämättöminä osastolle. Myös Lappeenrannan liikuntatoimi on mukana tekemässä kalkkirajat kentälle.

toimitus

 

 

AutonOsat24.Fi