Paikalliset

Lappeen koulu ja päiväkoti saivat Lappeenrannan ensimmäiset ruokadiplomit

Apulaisrehtori Hannele Heikkilä, projektipäällikkö Virpi Kulomaa, ruokapalveluesimies Tiina Timonen, ruokapalvelujohtaja Elina Särmälä ja rehtori Ville Laivamaa

Seppo Sarin

Lappeen koululle ja päiväkodille on myönnetty Kouluruokadiplomi ja Makuaakkoset-diplomi tunnustuksena ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti kestävän koulu- ja päiväkotiruokailun edistämisestä.

Diplomit luovutti keskiviikkona koululla ja päiväkodilla pidetyissä tilaisuuksissa projektipäällikkö Virpi Kulomaa Ammattikeittiöosaajat ry:stä.

Kouluruokadiplomi ja Makuaakkoset-diplomi ovat osoitus säädösten, suositusten ja hyvien käytäntöjen mukaisen koulu- ja päiväkotiruokailun toteutumisesta ja ruokapalveluntuottajan sekä koulun ja päiväkodin välisestä hyvästä yhteistyöstä.

Ammattikeittiöosaajat ry:n myöntämät ruokadiplomit ovat jalkautuneet jo lähes 90 kuntaan eri puolelle Suomea. Kouluruokadiplomi on myönnetty 309 koululle. Tammikuussa 2016 lanseerattu päiväkotien Makuaakkoset-diplomi on innostanut jo 135 päiväkotia diplomin hakuun.

Etelä-Karjalaan myönnetyt diplomit

Makuaakkoset-diplomi: Lappeen päiväkoti, Lappeenranta (Saimaan Tukipalvelut), Päiväkoti Kissankello, Savitaipale (Savitaipaleen kunta/ Ruokahuolto), Päiväkoti Kuperkeikka, Saari (Parikkalan ruoka-ja puhtauspalvelu), Päiväkoti Laulujoutsen, Parikkala (Parikkalan ruoka- ja puhtauspalvelu), Päiväkoti Satakieli, Parikkala (Parikkalan ruoka- ja puhtauspalvelut)

Kouluruokadiplomi: Lappeen päiväkotikoulu, Lappeenranta (Saimaan tukipalvelut Oy), Lemin koulukeskus, Lemi (Lemin kunnan ruokapalvelut), Savitaipaleen koulukeskus, Savitaipale (Savitaipaleen keskuskeittiö)

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi