Paikalliset

Tuksu tulee myymään autoja Lappeenrantaan

Johanna Tukiainen kauppaa autoja Paalukadun autossa parin viikon päästä. Tukiainen kertoo, että hänellä ei ole kokemusta autokaupasta mutta uskoo että seksillä saadaan autoja kaupaksi.

Johanna Tukiaisen arkisto

Kenties tämän hetken seuratuin julkisuuden henkilö Johanna ”Tuksu” Tukiainen tulee Lappeenrantaan 19.3. Ei tekemään laulukeikkaa tai esittämään eroottista showta, vaan myymään autoja.

Paalukadun auton yrittäjä Arto Kontio kertoo, että Tuksun tilaaminen tuli mielijohteesta.

– Halusimme saada julkisuuden henkilön tapahtumaan ja sitten tuli ideana Tukiaisen pyytäminen. Hän on ollut niin paljon mediassa.

Tuksu ei Kontion mukaan ole täysin samalla viivalla muiden automyyjien kanssa. Hän on mukana toisen myyjän kanssa.

– Kaupan sulkeuduttua Tukiainen on henkilö joka kättelee kaupan päätteeksi. Auton ostaja saa myös halutessaan kuvallisen diplomin, että on ostanut Tuksulta auton.

Tempaus on tuonut Kontion mukaan paljon palautetta.

– Ihmiset ovat kehuneet ideaa kreisiksi ja kertoneet tuovan piristystä tavalliseen autokauppaan.

 

Tukiaisen saapuminen huolestuttaa enemmän kuin vähän.

Tuksu sai taannoin tuomion rattijuopumuksesta ja lisäksi hänellä on useita pahoinpitelytuomioita. Onko tällainen henkilö sopiva myymään autoja, Arto Kontio?

 

– Kuulin rattijuopumuksesta vasta jälkikäteen. Rattijuopumusasiasta on myös moni tullut kertomaan huolestuneena. Asia ei kuitenkaan vaikuta sopimukseemme.

Kontio toteaa että Suomessa 13 000 rattijuoppoa vuodessa kiinni ja jos heille ei voisi antaa mitään töitä, niin kymmenessä vuodessa olisi 130 000 eläkeläistä.

– Onhan meidän kansanedustajissakin henkilöitä joilla on rikkeitä ja he kuitenkin johtavat maatamme, hän naurahtaa.

Tukiainen on myös tehnyt itseään tunnetuksi niin, että saapuu sovituille keikoille tunteja myöhemmin - jos ollenkaan. Kontio kertoo että Tukiaisen luotettavuus on tiedossa.

– Tukiaisen saapuminen huolestuttaa enemmän kuin vähän. Luotan kuitenkin että hän saapuu paikalle sovitulla ajalla. Hän on ammattilainen ja olemme tehneet sopimukset.

Johanna Tukiainen odottaa itse keikkaa innolla. Hän kertoo olevansa myynnin ja median ammattilainen ja vaikka ei ole yhtään autoa myynyt ennen, niin hän on luottavainen.

– Kauniit naiset ja upeat autot ovat aina kuuluneet yhteen. Tykkään hienoista autoista ja toivottavasti liikkeessä on mersuja, Lamborghineja ja Jaguareja.

Hän lähti tempaukseen mukaan rahan takia.

– Olen semmoinen ihminen, että kun keikkaa tarjotaan niin otan sen vastaa. Aina on rahalle tarvetta.

Hän aikoo tuoda myyntitilanteeseen erotiikkaa, tiettyyn rajaan asti.

– Seksiä peliin, niin myynti lähtee liikkeelle.

Tukiainen meni taannoin naimisiin ja on aiheuttanut kohua muun muassa joutumalla putkaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi