Lappeenrantalaiset etsivät seuraa deitti-illoista – löytyykö niistä rakkautta?

Jenni Vilenius ja Nella Heikkinen vastaanottavat sinkkutapahtuman osallistujia.

Ravintola Old Cockissa keväällä pari kertaa järjestetty sinkkutapahtuma saa jatkoa.

– Osallistujat olivat kaiken-ikäisiä. Yllättävän paljon Lappeenrannassa viimeksi oli noin 20–30-vuotiaita, deittikuningatar Anna Uusiheimala arvioi.

Deittisirkus sinkkubileiden saama vastaanotto on yllättänyt positiivisesti Deittisirkus.comin yrittäjä Anna Uusiheimalan.

– Jotkut ovat kirjoittaneet sähköpostiin, että jess, vihdoinkin tänne tulee tällaista!

Deittikuningatar on saanut kiitos-viestejä myös avoliittoon päätyneiltä pareilta.

– Joskus aivan selvästi näkee, että jotkut ovat hyvin samanhenkisiä. Tehtävänämme on antaa ihmisille mahdollisuus kontaktoitua, hän kuvailee rooliaan.

Sokkotreffit lennosta -osuuteen tulija saa rintaansa numeroidun tarran ja lähtee etsimään ravintolan deittialueelta vastaparia.

Ideana on, etteivät numerot ole heti bongattavissa, joten omaa numeroa etsiessä tulee mahdollisesti jo juteltua matkan varrella tavatuille.

– Meille suomalaisille aloitteen tekeminen on suurin haaste. Tässä tulee vähän ohjattua, että pitää mennä juttelemaan.

Kun omalle numerolle löytää vastaparin, molemmat täyttävät yhdessä leikkimielisen match-lomakkeen ja vertaavat valmiiden kysymysten pohjalta arvostuksen kohteitaan.

Match-tuloksesta näkee jo suuntaa, pitävätkö henkilöt samoista asioista. Samalla saa luontevasti paljon keskustelun aiheita.

Sokkotreffejä lennosta järjestetään Lappeenrannan Old Cockissa, minkä jälkeen Pop up -Speed Datingissa naiset istuvat ja tietyn ajan kuluttua miehet vaihtavat aina seuraavan keskustelukumppanin luo.

Illan päätteeksi kävijät ovat kiitelleet kokemusta ja elämystä.

Käyttäjän Heidi Niskanen kuva
Heidi Niskanen

 

 

AutonOsat24.Fi