Paikalliset

Lappeenrantalaiset nuoret menestyivät SM-karatessa

Karoliina Nuottamo, Sampo Pulliainen, Jesse Stockmari, Meiju Prakkula, Santeri Nuottamo, Akeksi Markoff ja Joonas Tiainen

Lappeenrannan Shukokai Karaten nuoret menestyivät lajin nuorten SM-kisoissa Kotkassa lauantaina 1.11. pidetyissä kisoissa. Parhaiten menestyi 12-14-vuotiaiden sarjassa kilpaillut Sampo Pulliainen. Hän otti tuplakultaa voittamalla muodollisen liikesarjan eli katan ja voittamalla kaikki ottelunsa. Sampo Pulliainen on harrastanut karatea jo viisi vuotta nuoresta iästään huolimatta. Hän on jokaisena vuonna menestynyt SM-kisoissa.

Myös muut Lappeenrannan nuoret Shukokai Karatekat menestyivät Kotkan SM-kisoissa. Karoliina Nuottamo, sarjassa 10-11, otti tuplapronssia katassa sarjassa ja otteluissa. 15-17- vuotiaiden sarjassa Meiju Prakkula otti katassa pronssia. Sampo Pulliaisen lisäksi sarjassa 12-14-vuotiaat kilpailleet Santeri Nuottamo ylsi hopealle ja Joonas Tiainen pronssille. Aleksi Markoff sai myös pronssia katassa sarjassa 15-17- vuotiaat. Jesse Stockmakari ylsi myös pronssille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi