Paikalliset

Valtakadulle veitsikauppa

YRITYS Uudessa liikkeessä on tuhat erilaista veistä.

Uutta veitsikauppaa pyörittää Viktoria Emelianova yhdessä miehensä kanssa.

Vitriinit notkuvat veitsiä. On lyhyttä ja pitkää, leveää ja kapeaa, kiinteää ja kääntyvää. Hinnat vaihtelevat kymmenen euron tietämiltä useisiin satoihin euroihin.

Lappeenrannan Valtakadulle avautui viime perjantaina uusi veitsien erikoisliike My Good Knife. Liikettä pyörittää Viktoria Emelianova yhdessä miehensä kanssa.

Emelianova kertoo, että valikoimissa on noin tuhat erilaista veistä. Suuri osa niistä on tarkoitettu keittiöön tai metsälle, mutta osa on puhtaasti silmän iloksi.

Idea veitsikaupasta jäi kytemään Emelianovan mieleen, kun hän työskenteli radiotoimittajana. Kerran hän haastatteli juttukeikalla ihmisiä, jotka olivat kiinnostuneita veitsistä.

Kun Emelianova muutti viime vuonna Suomeen ja mietti, mitä alkaisi tehdä, veitsikauppa palasi mieleen. Toiminta alkoi ensin internetissä mutta laajeni nyt kivijalkaliikkeeseen.

– Veitset ovat hyvin erilaisia, ja siksi on hyvä päästä kokeilemaan, sopiiko veitsi käteen, Emelianova sanoo.

Vastaa lukijatutkimukseen, voit voittaa lahjakortin!

Teemme tutkimusta Lappeenrannan Uutisten lukijoiden tyytyväisyydestä lehteen.  Antamalla hetken aikaasi, osallistut lahjakorttien arvontaan, joista toinen on S-ryhmän lahjakortti (arvo 30 €) ja toinen K-ryhmän lahjakortti (arvo 30 €). Arvonta suoritetaan 15.9.2014 kaikkien Lappeenrannan Uutisten tutkimukseen vastanneiden kesken. VoittajIlle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Vastaamaan pääset tästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat