Jukka Poika torppaa iskuyritykset kohteliaasti

Jukka Poika saa yleisön sydämet sykkimään. Kuva keikkakesän avauksesta Rentofestistä.

Toni Tervo

Tämän kesän kuumimpiin suomalaisartisteihin kuuluva Jukka Poika kiertää festivaaleja kiivaaseen tahtiin. Keikkojen lomassa hiphoptähti kertoo viettävänsä mahdollisimman paljon aikaa perheensä kanssa.

Jukka Pojalla eli oikealta nimeltään Jukka Rousulla on kolme lasta ex-avioliitostaan. Esikoinen syntyi artistin ollessa vasta parikymppinen.

– Juuri fiilistelimme esikoisen kanssa, että sitten kun hän on 22, minä olen vasta 44. Lapsen saaminen parikymppisenä oli ihan suunniteltu juttu. Perheen perustaminen on hyvä aloittaa nuorena, Jukka Poika sanoi Iltalehden haastattelussa.

Jukka Poika ehti asettua aikanaan maalle Raaseporiin, kunnes avioero hajotti perheen ja ex-puolisot muuttivat erilleen Helsinkiin.

Eron jälkeen artisti on elänyt uuden naisystävän kanssa ja suhde näyttää vaikuttaneen entisen rastafarin elämään kokolailla täydellisesti.

Vihaisen Amerikka-kritiikin ja ekohenkisen maailmantuskan sijaan Jukka Poika laulaa nyt rakkaudesta, mikä vetoaa valtavirtaan ja vähän iäkkäämpiinkin kuuntelijoihin. Eipä ihme, että artisti törmää myös iskuyrityksiin säännöllisesti. Ne hän sanoo torppaavansa kohteliaasti.

– Olen avoimesti kertonut, etten ole vapailla markkinoilla, mikä rajoittaa lähestymisiä huomattavasti, artisti huomautti Iltalehdelle.

Toinen kesän suosikkiesiintyjä on uuden levyn julkaissut PMMP. Yhtyeen keikkatahti on nyt niin kiivas, ettei bändi halua antaa haastatteluja.

Media ei kuitenkaan jätä Paula Vesalaa ja Mira Luotia rauhaan. Viimeksi PMMP päätyi otsikoihin, kun musiikkikanava Voice kertoi Luodin potkaisseen Idolsista tuttua Martta Hakalaa päähän kesken Himoksen juhannuskeikan.

Juttu meni jotenkin niin, että Vesala ja Luoti olivat kutsuneet Hakalan lavalle esittämään Rusketusraidat-hittiään. Kiihkeän shown lomassa Luodin hyppypotku oli osunut vieraaseen.

Lopuksi pieni varoitus kesätunnelmiin tuudittautuneille lukijoille. Se tulee tällä kertaa Tallinnasta, jossa Viidakon tähtöset -kisasta ja Big Brotherista tunnettu Henna Kalinainen, koki takaiskun toisen perään.

Metropoli.net-sivuston mukaan Kalinaisen vaikeudet alkoivat, kun hän unohti lompakkonsa kotiin ja joutui turvautumaan lainarahoihin jo matkalle lähdettäessä.

Perillä Tallinnassa Kalinainen ei ehtinyt paluulaivaan ja joutui pummaamaan lisää rahaa uuteen lippuun.

Ennen kotiinpaluuta Kalinainen joutui vielä yöpymään laivaterminaalissa, jossa nukkuvalta tähtöseltä varastettiin puhelin.

Värikkään tarinan tylsä opetus? Onni yksillä, kesä kaikilla.

Käyttäjän mikko.valimaa@media.fi kuva
Mikko Välimaa

 

 

AutonOsat24.Fi