Kiitos Karri Kannalalle useammastakin hyvästä pääkirjoituksesta. Olen jo muutaman kerran aikonut näpytellä palautetta, mutta mamu-soppa sai minut lopulta torhentautumaan.

Olen todella huolestuneena seurannut niin kotimaan, kuin EU:nkin kehitystä. Joku voi pitää ajatuksiani jopa vainoharhaisina.

0 kommenttia Lisää kommentti

Ongelman levittäminen ei ole ratkaisu

Isänmaallisen kuvaston kirkkaimpiin tähtiin kuuluu Tuntemattoman sotilaan vänrikki Koskela. Häntä pidetään suomalaisen miehen arkkityyppinä – vaitelias ja asiallinen perusmies, joka hoitaa velvollisuutensa.

Koskelaa on muistettu jälleen, kun uutiset välittävät kuvia turvapaikanhakijoista.

39 kommenttia Lisää kommentti

Nuoret miehet

Kirjoitin tämän alla olevan kirjoituksen kesäkuussa 2013. Pakolaistulvan ja perussuomalaisten ympärillä vellovan mediamylläkän takia se on vielä ajankohtaisempi kuin kaksi vuotta sitten.

Journalistien eli toimittajien tehtävä on etsiä uutisia, synnyttää puheenaiheita, tarjota erilaisia näkökulmia ja analysoida eri ilmiöiden taustoja.

0 kommenttia Lisää kommentti

Toimittajien syytä katsoa peiliin

Erittäin hyvä veto (Lappeenrannan Uutisten ja Imatralaisen pääkirjoitus Pakolaistulva läikkyy yli 19.8.2015).

Isot valtamediat on menetetty punavihreille sensuurifasisteille, mutta näissä pienissä paikallislehdissä on näköjään vielä ytyä ja uskallusta.

1 kommentti Lisää kommentti

Olen ylpeä rasisti, jos...

Jouko Manninen kirjoitti epämääräisesti islamin maailmanvalloitusta koskevasta uhkakuvasta, joka näyttää tulleen toteen.

Hieman tosiasioita: Saudia-Arabia on osoittanut kiinnostuksensa islamin levittämiseen rahoittamalla moskeijoiden rakentamista ulkomailla.

1 kommentti Lisää kommentti

Islamin uhkakuva