Hallitus on luvannut, ettei veroaste nouse eikä progressio kiristy tällä hallituskaudella.

Tuota lupausta sopii epäillä.

Se edellyttäisi miljardin euron veronalennuksia vielä ennen hallituskauden loppua. Tätä lupausta verojen alentamisesta kärttää myös ay-väki ehtona kilpailukykysopimukselle.

Verottaja haluaa murusetkin

7 kommenttia Lisää kommentti

Kansanedustajat joutuivat tyytymään hopeamitaliin raha-automaattiyhdistyksen järjestämässä pokeriturnauksessa Helsingin Casinolla alkuviikosta. Hopean otti RAY:n kilpailijan Paff:in alueelta Ahvenenmaalta valittu Mats Löfström (r.). Paras naiskansanedustaja oli Maarit Feldt-Ranta (sd.).

Pokeripokka petti

0 kommenttia Lisää kommentti

Kotivakuutuksissa on lähes aina oikeusturva- ja vastuuvakuutukset osana kokonaispakettia. Sen vuoksi tavallisesti kannattaa huolehtia vain vakuutusturvan katkottomasta jatkumisesta.

Erityisesti tämä tulee huomioida aikuistuvan nuoren muuttaessa kotoa, asunnonvaihdossa ja avioerossa.

Perheen vakuutukset

0 kommenttia Lisää kommentti
AutonOsat24.Fi

Joutsenon Opisto – kuten moni muukin kansanopisto – on vähän erilainen opiskelupaikka. Se ei yleensä ole monellekaan ykkösvaihtoehto. Opintojen aloittaminen kansanopistossa saattaa olla jopa viimeinen oljenkorsi, kun opiskelupaikkaa ei ole saatu muualta. Muutto Joutsenoon syrjään isojen kaupunkikeskusten sykkeestä tuntuu monista arveluttavalta.

Odottamattoman hyvä oljenkorsi

0 kommenttia Lisää kommentti

Viime päivinä viestit ovat kertoneet toiveita työllisyyden paranemisesta. Valitettavasti tämä ei ole näkynyt pitkäaikaistyöttömyyden vähenemisessä eikä nuorisotyöttömyydessä. Hallitus on nyt lisäämässä palkkatukirahoitusta yrityksiin, mikä voi auttaa tutkinnon suorittaneita nuoria ensimmäisen työpaikan löytämisessä. Tämä on hyvä asia.

Nuoret saatava töihin

0 kommenttia Lisää kommentti

Lappeenrannan torikeskusteluun saatiin maanantaina aivan uusi näkökulma, kun Lappeenrannan Energia esitteli medialle uutta jätevedenpuhdistamoa.

Suunnittelupäällikkö kertoi, että puhdistamoon rakennetaan varoallas, joka tasaa jäteveden määrän vaihtelua. Hän kertoi, että allas katetaan.

Kukaan ei halua puhdistamoa

0 kommenttia Lisää kommentti