Voisiko Olli Immosen esilleottamat aiheet olla tekemisissä perussuomalaisten isänmaallisuus retoriikan kanssa vai onko niillä juuri päinvastainen tarkoitus ?

Onko tahallisesta ärsytyksestä kysymys, jolla perussuomalaiset koettaa ”isänmaallisuutensa” nimissä aikaansaada kaaosta?

0 kommenttia Lisää kommentti

Kirjoitus ei sovi edes kesäviihteeksi

Takuueläkkeen saa työtä tekemättä – yrittäjä maksaa 300 euroa kuussa päästäkseen samaan. Näin uutisoi Yle viime viikolla, ja uskottavahan se on, vaikka älyttömältä kuulostaakin.

Hallitus patistaa irtisanottuja yrittäjiksi. Monelle pakkoyrittäjälle voi kuitenkin tulla yllätyksenä, että eläkemaksut moninkertaistuvat.

1 kommentti Lisää kommentti

Älä yritä tai tee töitä – jää kotiin

Suomessa henkilöllä voi olla vain yksi osoite ja kotikunta. Niiden perusteella määräytyy esimerkiksi äänioikeus, osa tulonsiirroista ja perheen virallinen koko. Kyse ei siis ole pikkuasiasta, vaan isosta osasta perusoikeuksiamme.

25 kommenttia Lisää kommentti

Kaksi kotia, yksi osoite

Meikäläisissä metsissä säntäilee parasta aikaa tuhansia thaimaalaisia marjanpoimijoita. Tilanne on joko thai: joko marjat mätänevät metsiin thai sitten ahkerat aasialaiset keräävät ne suomalaiseen marjanjalostukseen.
0 kommenttia Lisää kommentti

Joko thai

Me eteläkarjalaiset olemme lupsakkaa väkeä. Vaikka sehän nyt ei ollut kenellekään uutinen! Miten tämä lupsakkuus sitten näkyy arjessa: Imatralla, Lappeenrannassa tai Joutsenossa?

Varmasti monellakin tapaa, mutta yksi näistä asioista on tervehtiminen. Pieni, ystävällinen ele, joka kertoo, sinut on huomattu.

0 kommenttia Lisää kommentti

Moikataan kun tavataan

Jouko Manninen kirjoitti vastaanottokeskusten olevan niin täynnä, että hakijoita on pitänyt sijoittaa Joutsenoon. Hän tiedustelee keskuksen asiakasmäärää.

Joutsenon vastaanottokeskus täytti tänä vuonna 25 vuotta ja tämänhetkinen asiakasmäärä on selvästi pienempi kuin ruuhkaisimpina aikoina Tiuruniemessä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Vastauksia esitettyihin kysymyksiin