Suomi ei ole kaikille hyvinvointiyhteiskunta, mutta hyvinvointivaltio yrittää paikata yhä useamman perheen hyvinvoinnin puutteita. Asumistukea saa 550 000 ruokakuntaa ja toimeentulotukea ensi vuonna 490 000 henkilöä. Kaksi kolmesta työikäisestä suomalaisesta saa jotain yhteiskunnan miljardien eurojen tuista.

Palkalla pitäisi tulla toimeen

8 kommenttia Lisää kommentti

Kirjoitin kuukausi sitten, että Lappeenranta on jäänyt tapahtumien järjestämisessä Imatran varjoon. Imatralla järjestettiin viime kesänä runsaasti pieniä tapahtumia, kaksi suurta festaria ja pisteenä iin päälle Imatranajo.

Ensi kesänä Lappeenrantakin saa uuden suurtapahtuman.

Imatra näyttää mallia

0 kommenttia Lisää kommentti

Pyörremyrsky on käynyt

kolmivuotias leikkinyt

paperin silppua

kuvia on leikattu ja liimattu

opetettu kirjan tekemistä

lennokeita

vesivärimaalauksia,

jotka mummi arkistoi

palapelin palat

domino levällään

kirjoja

nuket ja nallet

Jäljet

0 kommenttia Lisää kommentti
AutonOsat24.Fi

”Tapakristillisyyttä pidettiin joskus vastakohtana aidolle sydämen uskolle. Se nähtiin ulkokohtaisena teeskentelynä, yrityksenä esittää parempaa ja hurskaampaa ihmistä kuin todellisuudessa onkaan. Tämän päivän tapakristitty ei kohtaa enää samaa leimautumisen vaaraa. Tapakristitty on pikemminkin eksoottinen olio maallistuneessa maailmassa.”

Hyvätapainen tapakristitty

0 kommenttia Lisää kommentti

Lappeenrannan Huhtiniemeen piti alkaa rakentaa kylpylähotellia jo vuonna 2009, mutta kahdeksaan vuoteen ei ole tapahtunut mitään.

Hanke viivästyi ensin usealla vuodella kaavavalitusten takia. Jos valituksia ei olisi tullut, Lappeenrantaan olisi saatu 70 miljoonan euron investointi. Kyllä tuli valituksille hintaa.

Hotelli kannattaa unohtaa

0 kommenttia Lisää kommentti