Marja-Liisa Vesterinen esiintyi TV-yhden alueuutisissa 12.7.2017 lausuen: Uusi sairaala ei tule lisäämään vuodepaikkoja, koska nykyisen sairaalan torniosa tulee muuhun käyttöön.

Maallikkona ihmettelen, ettei väestön iäkkään osan määrän kasvu ole tavoittanut Eksoten päättäjiä.

Mitä Marja-Liisa Vesterinen tarkoitti?

0 kommenttia Lisää kommentti

Koiraa ulkoiluttavien kokemus on, että vastaavissa toimissa liikkuvat saavat helposti rupatteluseuraa toisistaan. Kohtaamisten kosketuspinta on kummallekin tuttu ja mieluinen. Koiraa ei silloin katsota vain karvoihin vaan myös niiden alle. Lemmikkieläimistä ihmisen elämään siirtyy juttu jouhevasti. Pian pohdiskellaan jo syntyjä syviä.

Kohdatessa mennään pintaa syvemmälle

0 kommenttia Lisää kommentti
AutonOsat24.Fi

Kultsu FC on Etelä-Karjalan toinen Kakkosen A-lohkossa pelaava seura. Sen historia voidaan katsoa alkaneeksi vuonna 1991, kun innokkaat, aluksi puulaakiharrastajat, rekisteröivät Joutsenon Reipas-nimisen seuran. Sittemmin nimi muuttui FC Panttereiksi. Seuran nykyinen nimi vakiintui vuonna 2016 Kultsu FC:ksi.

Nurmelta pienikin seura ponnistaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Ruokakaupassa valtaosaa henkilökunnasta kutsutaan myyjiksi. "Myyjä" hyllyttää tavaroita, purkaa kuormia, tekee tuotetilauksia, lukee tuotteiden viivakoodit kassalla ja rahastaa asiakkaan. Joskus, jos asiakas kysyy jotakin tuotetta, "myyjä" etsii sen ja parhaassa tapauksessa suosittelee tiettyä tuoteartikkelia.

Myyjää pitää arvostaa

0 kommenttia Lisää kommentti