Liki viisi vuotta sitten purin muuttokuormaani Taipalsaaren Saimaanharjulla. Nyt lauantaina pakkaan kamat ja muuttokuorma matkaa Tampereelle. Keväällä 2011 sanoin Journalisti-lehden ja Yle Etelä-Karjalan haastattelussa, että olen Etelä-Karjalassa pari vuotta. Aika kiitää ja visiitistä tuli paljon pidempi.

Kiitos ja näkemiin!

0 kommenttia Lisää kommentti

Mukasuvaitsevan kuplamedian punavihreän toimittajapoppoon mielipiteenmuokkaus on niin yliampuvaa, että se jo hymyilyttää. Näin on varsinkin silloin, kun maahanmuutosta pyritään kertomaan pelkästään myönteiseen sävyyn. Kielteiset asiat pitää joko täysin sivuuttaa, tai sitten keinolla millä hyvänsä antaa vääristynyt kuva.

Median yksipuolinen asennemuokkaus naurettavaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

7 kommenttia Lisää kommentti

Olen yllättynyt. Kirjoitin keskiviikon lehdessä kriittisesti, mutta asiallisesti ja faktaviittauksin pakolaisvyörystä Eurooppaan ja Suomeen. Olen kirjoittanut aiheesta ennenkin, kärjekkäämmin kuin nyt. Olin varma, että nimetöntä ja osittain asiatonta negatiivista palautetta tulisi tuttuun tapaan paljon.

AY-liike ei edistä työllisyyttä

0 kommenttia Lisää kommentti